Efterår 2018 til Forår 2019 20.08.2018  -  16.06.2019
Vejledning
NIF SVØM
- fordi det er sjovt at svømme

Baby (BAB)

Familieglæde og tryghed ved vandet er det primære ved babysvømning.


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Børn med en forælder. (BØR)

Far eller mor er her med i vandet, og vi leger og starter indlæring at svømmefærdigheder i vandet. Børnene opnår fortrolighed med vandet.

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Plask og Leg / Vandbasis (VAB)
4 år + (Lille bassin)

Vandbasis er det første svømmeskolehold efter babysvømning, far, mor og barn eller bedsteforældre/barn hold for børn under 6 år. Børnene skal være renlige og skal kunne følges med en hjælpetræner fra omklædningsrummet og op til bassinet. På vandbasis lærer børnene at blive fortrolige med vandet og bevæge sig rundt i vandet ved lege, sjove aktiviteter og simple svømmeøvelser.

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Børn begynder 1 (BEG 1)
Lille bassin (ca.5-7år)

Dette er det næste hold i svømmeskolen hvor børnene selv går fra omklædningsrummene og op til bassinerne. Her lærer børnene at klare sig i vandet ved simple svømmeteknikker samt at opnå yderligere tryghed i vandet. Der er fokus på dykkeøvelser og rigtig vejrtrækningsøvelse.

 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (6)

Børn begynder 2 (BEG 2)

Stort bassin (ca.7-8 år)

Begynder 2 er et hold for børn som er trygge i det lille bassin. I undervisningen vil vi svømme baner, men vigtigst af alt vil vi inddrage leg for at børnene bliver trygge ved at være i det store bassin. Man ville kunne være på holdet alt mellem 1 måned til 2 år, afhængig af hvor hurtigt børnene vænner sig til de nye omgivelser i det store bassin. 
Krav: Skal have afsluttet begynder 1
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (10)

Børn let øvede (LET)
Stort bassin (Ca. 8-9 år)

Dette er det andet hold i det store bassin, hvor børnene udvikler deres crawl og rygcrawl færdigheder samt stifter bekendtskab med butterfly og brystsvømningselementer. Børnene skal være trygge ved det store bassin også på den dybe del. Der er fortsat fokus på dykkeøvelser og den rigtige kropsposition i vandet. 

 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (11)

Børn øvede (ØVE)
Stort bassin (ca. 9 år og ældre)
Dette er det højeste niveau i svømmeskolen og er for børn, som kan svømme på dybt vand. Der arbejdes videre med crawl- rygcrawl og butterfly-teknikker samt stiftes bekendtskab med de grundlæggende elementer i brystsvømning. Derudover arbejdes der med saltovendinger og startspring fra skammel. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (15)

Junior - Ungdomshold (JUN)
 De fire svømmediscipliner videreudvikles og finpudses og der udfordres på sjove måder at træne i vand. (dykning – bjærgning – styrketræning i vand, samarbejdsopgaver mm. ). Dette er ikke primær et konkurrencehold, men for dem som gerne vil fortsætte med at svømme og er "for gamle" til øvede hold. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Ungdomshold - AQUA COOL (UNG)
De fire svømmediscipliner videreudvikles og finpudses og der udfordres på sjove måder at træne i vand. (dykning – bjærgning – styrketræning i vand, samarbejdsopgaver, forbedre konditionen via banesvømning og tekniktræning og selvredning/livredning mm. ). Dette er ikke primær et konkurrencehold, men for dem som gerne vil fortsætte med at svømme og er "for gamle" til øvede hold. Er fra 15 - 20 år.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksen (VOK)

Træning på mange niveauer ud fra den enkeltes behov.  Der trænes eks. i de fire svømmediscipliner – især crawl, motionssvømning samt teknisk korrektion i de fire svømmediscipliner.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (7)

Vandgym./Aqua (GYM)

Aqua/fitness:
Puls og styrketræning i vand på en skånsom måde for dine led og muskler.

Vandgymnastik:

Vandgymnastik, øvelser med redskaber, svømning og andre motionsformer i vand.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Aqua, Yoga, Pilates og Trim (Aqua)
Er for alle der gerne vil træne effektivt, men skånsomt. Der trænes kondition,styrke og alle øvelserne foregår til god musik og rytme. Øvelserne præsenteres som både individuelle og samarbejdsøvelser.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Konkurrence (K)
Herunder ligger alle konkurrencehold.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (4)

TRI (TRI)

Tri-Svømning - Bliv svømmeklar til dit næste Triathlon.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Aqua Challenge (CALLE)

Aqua Challenge - NYHED - Fra 11 år (du skal minimum være på let øvet svømme niveau) - KAN DU LI'''' VAND OG SVØMNING - MEN IKKE BARE SVØMME BANER HELE TIDEN.

AQUA CHALLENGE er for dig som vil svømme, lege, udfordre dig selv sammen med andre på holdet og på aqua challenge holdet har vi fokus på:

at bruge fantasien til aktiviteter i vand, boldspil og forskellige lege samt livredning og dykning.
at træne på nye måder i vandet.
at have det sjovt hver gang
Undervisningen på aqua challenge er på 1 time 30 min. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)