Info vedr. afhentning
Tøj til K-afdelingen - Så er det muligt at købe klubtøj direkte på hjemmesiden

• Man bestiller og betaler, på stort set samme måde som i alle andre Webshops.
Man kan betale via konto eller med Dankort (der er gebyr på Dankort). Er der ikke penge på svømmerens konto, kan man overføre til kontoen – på følgende kontonummer: 6060-1124914. Send samtidig en mail på aizach@mail.tele.dk med information om overførsel af penge til den pågældende svømmers konto. OBS.! Der overføres kun penge 1gang pr. måned (starten af måneden), så det anbefales at være på forkant.

• Deadline for bestilling og betaling er den 20. i hver måned – ændringer annonceres via Facebook.

• De bestilte varer vil blive leveret i slutningen af den efterfølgende måned (ex. bestilling 20/9, leveres ca. 4 uger efter). Der er længere leveringstider fra Arena (op til 7 uger fra deadline) samt ved restordrer. Levering til Næstved svømmehal eller via træner, pakket til hver enkelt.
 
• Der vil være sponsortryk på klubtrøjen. På alle øvrige overdele, vil der være navn og logoer samt initialer på shorts/bukser.
Det vil sige, at man ved bestilling af overdele skriver svømmerens fornavn/kælenavn i feltet ”skriv navn” og ved bestilling af shorts, træningsbukser, m.m. skriver svømmerens initialer i "skriv navn-feltet"
.
Der stilles krav om at man har klubtrøjen samt ”MENY”-badehætte på til stævner.  
 
• Hver ordre skal afsluttes individuelt – altså kun én svømmer pr. ordre. Det anbefales at få prøvet tøj inden bestilling (evt. hos en anden svømmer), da tøjet ikke tages retur ved forkert størrelse.